2013. június 12., szerda

Egy mém még elalvás előtt


Elcsentem M mémjét. Az a baj, hogy az angol kérdéseket nem mindig értem meg, ezért a válaszból próbálom kitalálni, hogy mit jelent - nem biztos, hogy arra válaszolok, ami a kérdés.

- Growing up, who was the easier mark: Mom or Dad?
Nem volt választásom.

- What is the stupidest pet that you ever saw?
Jaaaj azok a randa "ebek" amik vagy remegnek, vagy röfögnek, vagy agresszívak, de mirefel?! És ezeket egyekesek képesek kutyának nevezni! Meg még fel is öltöztetik jaaaaj az a terepmintás kapucnis mellény, sírok.

- Tell us about a band whose every CD is a “must have”.
Annyira műveletlen paraszt vagyok ilyen téren, hogy nem tudok mit válaszolni, de mondjuk egy Metallica-összesnek tudnék örülni. Meg Nightwish, és Susbcribe ja, azt hiszem, ilyenek. Úúúú meg az a McFerrin fickó. 

- Where you surprised when Jim Parsons came out?
Nem tudom, hogy ezt eszik-e vagy isszák. 

- Have you ever driven a Ferrari?
Kiskoromban nagyon szerettem a kiasautókkal játszani, szerintem Ferrarim nem volt, de a szomszéd srácnak igen. Azt tuti. 

- What do you call those little plastic things on the ends of shoelaces?
Még soha nem jutott eszembe, hogy annak van neve.

- Have you ever walked more than a mile?
Direkt megnéztem, hogy pontosan mekkora egység az a mile, mert nagyon gyanús volt, de sajnos nem az, kb. 1.7 km-t jelent. Ez ilyen mindennapos emberi mozgásmennyiség, nem? A válasz igen, persze hogy igen.
 
- Do you believe in magic?
Amennyiben a magic M válaszával ellentétben varázslatot, mágiát jelent, akkor azt mondom, nem. De ha csodát jelent, igazából akkor sem. Meglepő, és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok viszont annál inkább vannak.

- Have you ever skinny dipped?
Fürdőkádban mindig, nyilvánosan soha.

- Explain what you think about hippies.
Először happinesst olvastam, de így is jó. Fogalmam sincs, ők igazából boldogok, szóval szerintem tök jó nekik, de nem akarnék hippi lenni inkább.

- Have you ever been dumped?
Ü-ümm.

- What are you wearing right now?
Farmernadrág, fekete ujjatlan felső, fekete fehérneműk. Rajtam van az órám, a jeggyűrűm, két másik gyűrű, és egy nyaklánc. De álmos vagyok, mindjárt nem így fogok festeni. 

- Did you watch the series finale of House?
Talán túlzok, ha azt mondom, hogy az összes House-műveltségem kimerül fél órában. 

- Name 4 things you always have with you.
Telefon, bérlet, kulcs, zsepi. 

- How many SERIOUS exes do you have?
Mindent összevetve 0.

- What causes you to admire people?
Azokat az embereket csodálom, akik tiszta házasságban élnek, kimutatják egymás felé a szeretetüket, szerelmüket, és a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással nevelik a gyerekeiket úgy, hogy közben van idejük a munkára, a főzésre, a házimunkára, a barátaikra, megamindenre. 

- Would you have sex after marriage? Why or why not?
Na igen, ez egy rendkívül cselesen feltett kérdés, de szerintem a házasság előtti szexmentességre gondol. Ez esetben nem tennék ilyet, de szép dolog, ha valaki ezt megteszi, csak ha későn derül ki, hogy ilyen téren nem jó együtt, akkor szívás a házasság összes többi része.

- Do animals go to Heaven?
Nem hiszek ennek a helynek a létezésében.

- Last time you had a great time with your dad?
Tavaly novemberben, egy esős napon életemben először láttam őt. Az esernyő miatt sajnos csak a lábát láttam. Barna nadrág volt rajta.

- Do you like your name?
Igen, szeretem hogy csak 1 betű választ el a szerelmemtől.

- When was the last time that you quit your job?
Életemben először dolgozom, már másfél hete dolgozó nő vagyok! A szerződésem aug. 31-ig tart, de nemhivatalosan valószínűleg maradok tovább is.

- When you wake up, what is the first thing you think?
Pisilni kell.

- Have you ever pulled an all-niter?
Ha ez azt jelenti, hogy teljes éjszakát kellene kibírni alvás nélkül, akkor igen volt ilyen. Szerintem több is, de csak egyre emlékszem igazán. 2009. 03. 08. (vasárnap) este hétkor Herceggel MSN-en kezdtünk el beszélgetni, a 6-i találkozásunk után először, és akkor bizony másnap reggel 7-kor csak azért kapcsoltam ki a gépet, mert 8 órára a Hermanba mentem biosz dogát írni. Hogy miből írtuk, arra már nem emlékszem, viszont ötös lett, Herceg meg kihagyta a reggeli úszást. 

- Last time you cleaned the bathroom?
Hmmm....

- Have you ever failed a grade? Why?
Mechanika, mert kevés a képzelőerőm.

- Have you met anyone online?
Ezt nem értem.

2 megjegyzés:

...petya, a petya... írta...

MEGAMINDEEEEN! :D
az utsó sztem arra gondol, hogy van-e neten szerzett ismerősöd.
jim parsons játssza sheldon coopert (tbbt), a coming out meg, amikor nyilvánosan felvállalja, hogy meleg. de az el is van tájpózva; ők sem tudják használni a saját nyelvüket:P

Midnight÷Moon írta...

Gyáá, mennyi mindent tudtam meg most:D
Ezek szerint Botival ti is elsők vagytok egymásnak?:) *elolvad*
Az éjszakázós kérdésen meg vigyorogtam, mert minálunk is kb teljesen ugyanaz volt a szituáció, csak az egy keddi napon történt, és nem írtam szerencsére bioszdogát, de dupalabioszorient alatt majdnem bealudtam:D